Vacature

Per direct Back-end developer gezocht!

Lees meer
3 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe WordPress Uitzendbureau Website Plugin voor nog meer online resultaat

De nieuwe Gratis WordPress Uitzendbureau Website Plugin 2.0 is af. Onze programmeurs hebben hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten voor nog meer online resultaat van jouw uitzendbureau website. Goed nieuws dus! Formulieren Met de nieuwe WordPress Plugin is elk formulier vanuit WordPress eenvoudig aan te passen. Denk aan nieuwe velden toevoegen of velden weghalen. Daarnaast kun je aangeven welk […]

Subsidie

De nieuwe Gratis WordPress Uitzendbureau Website Plugin 2.0 is af. Onze programmeurs hebben hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten voor nog meer online resultaat van jouw uitzendbureau website. Goed nieuws dus!

Formulieren
Met de nieuwe WordPress Plugin is elk formulier vanuit WordPress eenvoudig aan te passen. Denk aan nieuwe velden toevoegen of velden weghalen. Daarnaast kun je aangeven welk veld binnen een willekeurig formulier verplicht moet worden ingevuld en welke niet.

Opmaak
In Uitzendplaats Recruiter CRM voor uitzendbureaus>>> kun je bij het opstellen van een vacature dankzij de plugin zelf de tekst opmaken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk tekst vet of schuin gedrukt te maken. Alle tekstopmaak wordt met de nieuwe WordPress Uitzendbureau Website Plugin overgenomen door de website.

Vacature laten plaatsen door de klant
Als uitzendbureau wil je een klant graag de mogelijkheid bieden om een vacature te plaatsen. Met de nieuwe WordPress Plugin is dat nog eenvoudiger. Er zijn twee vacatureformulieren beschikbaar: een gratis vacatureformulier (op basis van uitzenden) en een vacatureformulier betaald voor een x bedrag (zelf te bepalen). De klant hoeft voor het plaatsen van een vacature geen account aan te maken, maar vult alleen het vacatureplaatsen formulier in en betaalt via Ideal*.
Vervolgens ontvang je als uitzendbureau een bericht dat er een vacature plaatsing is geweest, na het op ‘gepubliceerd’ zetten van de vacature komt de vacature online te staan op jouw website. Je kunt ervoor kiezen om de reacties van kandidaten zowel naar je omgeving binnen Uitzendplaats >>> als automatische per e-mail naar de klant te sturen. Deze opties kun je eenvoudig meegeven voor het definitief plaatsen van de vacature.

Deze extra functionaliteiten betekent voor jou extra omzet en nieuwe klanten, maar biedt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om eenvoudig een vacature website of werken-bij site voor je klanten te bouwen.

  • Zelfs de betaalprovider die de factuur verstrekt richting de klant is ingebouwd. Dit loopt via Flexsoftware | Uitzendbureau Software, wij betalen 90% van het factuurbedrag uit. De resterende 10% is vergoeding voor de administratie / betaalproviders kosten van Flexsoftware.

Overige vacature aanpassingen
Voor het onderdeel vacature zijn de volgende zaken veranderd:
• Vacature afbeelding mogelijk bij de vacature op jouw uitzendbureau website. Dit verhoogt het aantal sollicitaties.
• Recruiters afbeelding tonen bij de vacature (automatische wordt de gekoppelde recruiter gegevens inclusief afbeelding / pasfoto getoond).
• Wanneer de reacties op de vacature rechtstreeks naar de klant gaan, worden de gegevens van de klant getoond in plaats van die van de recruiter.
• De zoekfunctie binnen de vacatures is uitgebreid. Dit zorgt voor nog betere zoekresultaten. Daarnaast is het mogelijk om maximaal 3 zoekfilters aan de vacature zoekpagina toe te voegen.

Heb je nog vragen over de nieuwe functionaliteiten? Neem gerust contact met ons op.

Team Flexsoftware – software voor uitzendbureaus

Inschrijven nieuwsbrief